12 Eylül 2015 Cumartesi

Kapkara Günler


Tüm ülke kapkara günlerden geçiyoruz ve günler daha da kararacağa benziyor. Hayatının baharında toprağa düşen tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Ateş en çok düştüğü yeri yakar, Allah tüm şehitlerimizin ailelerine sabır versin.

Güvenlik güçlerine bu hain saldırılar olurken bir yandan da terörle mücadele adi altında hükümet hukuğu rafa kaldırıyor. Cizre'de 1 haftadır insanlar temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale getirildi. Hükümet adamları Cizre'de 30 terörist öldürüldü diye toptancı açıklamalar yaparken çocuklarının, yakınlarının cenazelerini defnedemedikleri için derin dondurucularda bekleten insanların görüntüleri sosyal medyada yayılıyor. Ülkenin dört bir yanında kürt vatandaşlara linç girişimleri yapılıyor, mülklerine zarar veriliyor. Kürt oldukları için işyerlerine saldırı giriminde bulunulan ailenin evladı Hatay'da Suriye sınırında şehit düşüyor. Bir milletvekili liderliğinde gazete binası basılıyor, kendine gazeteci diyenler köşelerinden olum tehditleri saçabiliyor. İnsanların zihinlerine silahlanma fikri yerleştirilmeye çalışılıyor, tam bir cinnet ortamı yaratılarak iç savaş provaları yapılıyor.

Dünya üzerinde tek bir savaş vardır, o da sömürü savaşıdır. Sömüren düzenini devam ettirmek için her yolu dener, bu yüzden tüm görünen sebepler bu asil sebebin maskesidir. Tüm savaşlarda mutlaka bir yerlerde ellerini ovuşturan kötü insanlar vardır. Bilinçli ve uyanık olmalı, bu insanların oyunlarını bozmalıyız. İnadına ve mutlaka barış fikrine sıkıca sarılmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder